ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Αθήνα, 12 Απριλίου 2018

Σημαντική Συνάντηση Κινέζων και Ελλήνων Επιχειρηματιών και Επενδυτών στην Αθήνα

Σε ιδιαίτερα θερμή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10.00 πμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), επιχειρηματικό συνέδριο στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και της Ελλάδας.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Κρατικό Επιμελητήριο Διεθνούς Εμπορίου  της Κίνας (CCPIT) της πόλης Huzhou της επαρχίας Zhejiang, την Ελληνο-Κινεζική Ένωση και της ελληνική εταιρία «Kaperoni BFG AE».

Κινέζοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και επενδυτές υπό τον επικεφαλής πρόεδρο του Κρατικού Επιμελητηρίου Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας της πόλης Huzhou, κ. Jin Kai, συναντήθηκαν με Έλληνες επιχειρηματίες, επιστήμονες και εκπροσώπους οργανισμών, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασιών σε επιχειρηματικό, εκπαιδευτικό και επιστημονικό επίπεδο.

Το επιχειρηματικό αυτό συνέδριο έρχεται δύο μόλις ημέρες πριν την αναχώρηση 35μελούς ελληνικής αποστολής στην Κίνα, με σκοπό τη συμμετοχή στο Ευρω-Κινεζικό Επενδυτικό, Οικονομικό και Εμπορικό Forum των πόλεων Shenzhen και Hong Kong.

Από την ελληνική πλευρά, μεταξύ άλλων, απηύθυναν χαιρετισμό η Πρόεδρος της Ελληνο-Κινεζικής Ένωσης, κ. Νικολέττα Καπερώνη, ο αντιπρόεδρος της Ελληνοκινεζικής Ένωσης κ. Συμεών Νώσσης και ο επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Οργανισμού Φιλίας και Συνεργασίας, κ. Χαράλαμπος Κουμέσος. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν συμβολικά δώρα των τόπων τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κίνα τις προσεχείς ημέρες.

Greece-China Union

• 151 24 Dionisou 128 Marousi Athens Greece
  • 0030 21 610 4440
  • 0030 211 411 4628

Recent Works

Send Us A Message

Mail is not sent.   Your email has been sent.